Posted by Carmen | Evenimente

Iata care sunt cele mai bune 6 sfaturi pe care vi le putem da, in alegerea floristului pentru evenimentul tau!

1. Alegerea floristului

Alegerea floristului si toate lucrurile importante pe care vrei sa le afli de la acesta in legatura cu florile pentru evenimentul tau ar trebui sa reprezinte o  prioritate pentru a-ti garanta succesul si satisfactia la nunta ta.

Cel mai bun mod de a-ti alege floristul este sa mergi pe recomandari. Este important sa acorzi mai mult credit floristilor locali. Poti gasi aceleasi produse la preturi mult mai bune decat in capitala.

Mergi sa vezi magazinul, studio-ul sau laboratorul, ia pulsul locatiei, fiind foarte important sa creezi o relatie buna cu floristul.

2. Prima vizita

Dupa alegerea floristului stabileste prima intalnire cu acesta, o programare fiind mult mai practica in sensul ca se poate pregati din timp pentru vizita cu tine si va aloca mai mult timp pentru dorintele si preferintele tale.

Daca nu esti inca hotarata ce flori sau design vrei pentru eveniment, este preferabil sa te intalnesti cu floristul la locatia unde se desfasoara evenimentul iar acesta poate analiza spatiul, iti poate da sfaturi in legatura cu desfasurarea momentelor evenimentului si isi poate forma o idea mai buna pentru decorarea diferitelor portiuni ale locatiei. Atunci te vei hotarî care zone vor fi decorate si in ce stil.

3. Gaseste-ti inspiratia

Floristul tau ar trebui sa aiba un portofoliu pe care sa ti-l arate dar si destule reviste si carti de design floral de unde sa te poti inspira.

4. Pregateste-te pentru prima intalnire

Ar fi bine sa vii cu idei proprii, fie ca le-ai vazut in reviste sau la alte evenimente la care ai participat si ai poze. Ia cu tine toate pozele.

5. Raport pret-calitate

Cel mai bun sfat este sa iti alegeti culoarea si apoi sa lasi floristul sa se ocupe de alegerea soiurilor de flori disponibile pentru momentul la care va avea loc evenimentul tau, astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune produse care sa se incadreze in buget.

6. Comandarea florilor

Perioada ideala de a merge sa vezi ce flori sunt disponibile pentru tine este cu un an inainte de nunta.

Astfel, daca nunta este primavara si faci vizita la florist cu o primavara mai devreme, poti vedea toate florile disponibile pentru acea perioada a anului. Poti merge insa si cu 4-6 luni inainte, dar ar fi bine sa ai deja rochia cumparata, pentru ca buchetul de mireasa ales sa fie in ton cu aceasta. Daca nu ai rochia, poti merge totusi la florist, sa rezervi data pentru nunta, sa te uiti la culorile florilor si eventual sa revii ori de cate ori crezi ca e cazul sa modifici sau sa adaugi ceva.

Relatia cu floristul trebuie sa fie una de incredere intrucat florile reprezinta o parte importanta a evenimentului tau. Desi nu sunt perene, florile din fotografii nu mor niciodata.

EVDBS va recomanda sa faceti o vizita celor de la Extrem Florevents, unde veti intalni o echipa creativa si plina de imaginatie, pentru care consilierea cu clientii este foarte importanta.

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *