Posted by Carmen | Evenimente

Mergand pe principiul progres prin diversitate, am fost sa-l vedem pe Brenciu, miercuri, 19 octombrie 2016, la Sala Sporturilor din Galati.

Parcare plina, sala si mai plina. A fost un concert care s-a vandut ca painea calda, pentru ca Brenciu a descoperit elixirul succesului ca show man: ofera entertainment adaptat publicului roman si ridica nivelul serotoninei intr-o lume plina de griji, probleme si stres.

received_10155428670953289

Show-ul cuprinde piese originale Horia Brenciu dar si miX-uri de slagare autohtone dar si straine, arhicunoscute de publicul tinta. Artistul i-a avut alaturi pe instrumentistii sai de la HB Orchestra, cu care in perioada 6 octombrie- 5 noiembrie, sunt in turneu national in 12 orase din tara. Si da, peste tot umple salile de sport.

received_10155428670858289

Evenimentul a facut parte din Programul national cultural “Arta contra Drog” 2016, proiect derulat de Centrul International si pentru Drepturile Omului – CIADO Romania si Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film „Dracula”.

received_10155428670848289

Cred ca v-ati prins care este scopul acestui program. Stiu sigura ca mesajul nu a ajuns la cine trebuie pentru ca 80% din publicul lui Brenciu este compus din femei de varsta a treia.

Chiar si asa, este o cauza buna, pe care o sustinem. Insusi scopul acestui blog este de a promova actele cultural-artistice iar consumul acestora chiar si in cantitati de supradoza nu poate duce decat la dependenta de frumos. Get high on art!

Cand am plecat din sala, mi-am amintit de principiul care ne-a adus acolo si la cat de periculos este, de fapt. Cine stie in iarna cum aterizam la concertele celor trei magi: Hrusca, Banica si Fuego? Brrr…

Multumim Magic Fm pentru invitatii!

Tineti-va bine! Vine iarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *