Posted by de bun simt | Evenimente

Sambata, 29 aprilie 2017, am avut placerea sa inchiriem cabina foto la o nunta cu totul deosebita. Invitati din toata Europa, locatie de bun gust, atmosfera destinsa si o veselie care pe tot parcursul serii ne-a inconjurat din toate directiile. Toate acestea au fost ingredientele unuia dintre cele mai reusite evenimente ale “Jobenului”, de pana acum. 

Nunta multinationala ne-a oferit ocazia de a intalni oameni de diferite nationalitati, care proveneau din medii total diferite, cu mentalitati diferite dar care aveau un limbaj comun: bunul simt.

Daca la inceputul serii multi nu intelegeau ce face aceasta “boîte magique” (cutie magica), pe parcurs, toata lumea a indragit-o si apreciat-o, devenind astfel locul de intalnire pentru cele mai tari amintiri.

Actorii principali au fost tinerii care au exploatat la maxim posibilitatile cabinei dar au avut concurenta serioasa din partea celor mai in varsta. Acestia au avut deschiderea si curajul sa incerce acest gadget nemaintalnit de unii dintre ei. Si mai mult, nu au pozat pur si simplu ci s-au distrat incercand cele mai haioase accesorii.

2

1

 

 

 

 

 

 

Joben si-a facut treaba impecabil, i-au fost “abuzate” toate functiile, de la fotografiile simple, gif-uri trimise instant pe email, la video-uri funny as hell. Accesoriile noastre au pus la munca asidua imaginatia tuturor, si trebuie sa recunosc faptul ca am vazut cateva din cele mai ingenioase deghizari de pana acum.

34

 

 

 

 

 

 

S-a vorbit in engleza, franceza, spaniola, germana, poloneza dar comuna a fost mereu veselia din fata cabinei.

5

6

 

 

 

 

 

 

La final multumirile nu au intarziat sa apara, nunta devenind un alt eveniment marca evenimente de bun simt.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.