Posted by Carmen | Evenimente

Cati dintre voi nu ati fost siliti sa mergeti la tot felul de evenimente unde plictiseala si banalitatea “petrecerii” va faceau sa fiti tot timpul cu ochii pe ceas ca pe butelie? Si noi am patit-o. Si nu mai vrem.

Fiind in bransa de ceva timp, ne-am dat seama ca reinventarea e cheia progresului si astfel e bine sa vii mereu cu ceva nou si atractiv pentru clientii tai.

Noul serviciu al www.evenimentedebunsimt.ro este cabina foto deschisa, mai precis Joben Photo Booth, care este cea mai noua atractie in domeniul evenimentelor.

logo-final_black-bck-1

Este un instrument de divertisment cu o interfata usor de utilizat si recuzita haioasa, care ii va distra pe toti. Mai mult, cabina foto Joben poate tine locul traditionalelor marturii de la eveniment.

Joben este o “jucarie” foto, foarte usor de folosit, care are la baza principiul cabinei foto clasice inchise: te asezi in fata camerei, pozezi si ai fotografiile printate in cateva secunde.

Noutatea vine din faptul ca Joben Photo Booth este o cabina deschisa. Acest lucru are urmatoarele avantaje:

  1. Toata lumea vede ce se intampla. Cu o cabina foto deschisa, toata lumea de la petrecerea ta vede ce se intampla…si pare foarte distractiv. Invitatii isi fac deja o idee despre cum vor sa pozeze si ce accesorii sa foloseasca.open-air-photo-booth-wedding-scotland-fairy-light-curtain-2-1024x683
  2.  Mai multa lume= Distractie mai mare. In fata cabinei deschise pot incapea mult mai multi oameni decat intr-o cabina inchisa unde senzatia de claustrofobie apare in circa 3 secunde.
  3. 15391335_1845407705704295_4689935639984631042_oUsor de amplasat in orice locatie. Cabina este portabila si are nevoie de un spatiu de 2-3 mp pentru a fi amplasata in locatia evenimentului tau.
  4. Design modern si elegant care cu siguranta va atrage atentia tuturor. Ne mandrim cu faptul ca materialele folosite pentru constructia cabinei sunt de cea mai buna calitate iar designul este unic in Galati.
  5. Personalizare fara limite. Fie ca vrei un fundal inflorat, colorat, simplu sau elegant, Joben iti pune la dispozitie ceea ce ti se potriveste cel mai bine. De la props-uri adaptate temei petrecerii pana la personalizarea fotografiilor, poti alege tot ce vrei tu. Chitara electrica pentru un party rock? No problem! Vrei sa fii rege pentru o zi? Done!

15578078_1846333352278397_5903280293889311256_o

Fotografiile

Tot acest proces este foarte simplu. Te asezi in fata camerei in ipostaza in care vrei tu, softul da start distractiei, incepe numaratoarea inversa, se declanseaza blitul si se face fotografia. Procesul se repeta de cateva ori (la alegere). In timpul numaratorii inverse va puteti rearanja, schimba accesoriile, practic puteti face tot ce va trece prin cap.

epbimage07

Componentele

Cabina noastra contine componente noi, foarte performante care ofera produsului finit, fotografia, o calitate extraordinara.

Imprimanta se bazeaza pe tehnologia dye sublimation, adica o tehnica bazata pe utilizarea caldurii pentru a imprima culoarea pe material (plastic, carton, hartie sau material textil).

Monitorul este un computer cu touchscreen cu diagonala de 55 cm, care permite utilizatorilor sa se poata privi ca in oglinda inainte de poza.

Aparatul este unul dslr profesional iar blitul este unul calitativ cu o putere suficienta pentru o iluminare foarte buna indiferent de amplasarea cabinei.

logo-final_white-bck

Noi credeam ca e un serviciu tare distractiv care poate scoate din carapace si cel mai morocanos oaspete. De la copii la bunici, toata lumea indrageste cabina foto iar poza de buzunar e marturia perfecta pentru un eveniment reusit.

Deci, tocmai ti-ai amintit ca ai nunta/ botezul/ majoratul, etc. la anul si inca nu ti-ai inchiriat cabina foto Joben? Suna-ne, intreaba-ne, iti dam toate detaliile.

0744 583 685/ 0744 558 784 daca vrei sa ne auzi vocile suave sau cauta-ne pe facebook la Joben Cabina Foto Galati si vezi acolo ce-ti putem oferi.

La sfarsit, e bine sa stiti ca Joben Photo Booth are o poveste interesanta in spate, dar voi scrie despre asta intr-un articol viitor. Asa ca…stati tunati si dezmatati!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *