Posted by de bun simt | Evenimente

Nu stiu ce ati facut voi de 8 martie, dar noi am fost la un party mortal. Locatie, restaurant Nemo din Braila. Vi-l recomandam cu mare drag, doar ca va trebui sa va chinuiti putin sa-l gasiti. Dar merita.

Noi am asigurat sonorizarea la eveniment si nu eram pentru prima oara acolo, stiam ca va fi o seara reusita.

Si chiar a fost un party de pomina dar, care putea foarte bine sa se transforme intr-un party de pomana. De ce? Pai pentru ca in toiul petrecerii i s-a facut rau unui nene la vreo 60 de ani care, probabil in euforia dansului, a uitat ca are probleme cu inima. Asa ca omul s-a lasat dus de val. Doar ca in final a fost dus de salvare la spital. Pana sa ajunga salvarea, am trecut de la agonie la extaz, in sensul ca omul intepenise pe scaun, nevasta lui tipa ca a murit, s-au aprins luminile, pentru ca mai apoi respectivul sa-si revina in fire si chiar sa iasa pe picioarele sale afara.

Bineinteles ca muzica s-a oprit si deja in mintea mea apareau scenarii cu stirile de la ora 5: “In timpul unui party de ziua femeii, un barbat a dansat pana a murit” sau “A party to die for” sau “Killer party” si multe alte titluri horror.

Imi aduc aminte de un nene care striga intr-una sa sune cineva la 912…912 really? Atat de mare a fost socul pentru unii. Acum e funny dar  atunci…nu vreau sa fiu rea dar cum sa suni la 912 cand moare un om langa tine?

Anyway…a fost preluat de ambulanta, panica in toti, party compromis ce sa mai? Deja eram pregatiti sa strangem si sa plecam acasa. Dar de unde? Oamenii au continuat petrecerea chiar mai intens decat pana atunci. S-or fi simtit ca dupa ruleta ruseasca, bucurandu-se ca ei au reusit sa scape.

nemo

Si da-i iar. Petale de trandafiri aruncate in aer, delir, nebunie. Cand, ce sa vezi? Cine apare inapoi la party? Infarct Man :))))). In momentul ala am zis ca da, intr-adevar vom muri intr-o zi dar pana atunci vom trai. Si omul ala, aproape le-a facut pe amandoua in aceeasi zi.

trandafiri

Noi zicem ca i-a placut prea mult ce se intampla si a trebuit sa se intoarca. Mort, copt! A fost primit cu aplauze si in momentul acela chiar m-am simtit ca intr-o tragicomedie reusita.

Poate nu e ok ca v-am povestit asta dar noi ne bucuram mult ca omul si-a revenit si a revenit la petrecerea noastra! In felul acesta, a devenit o amintire de neuitat.

In alta ordine de idei, eu stiu sigur ca dupa sperietura trasa, mi s-a scurtat viata cu vreo cativa ani.

Ne gasesti aici: EVENIMENTE

Leave a Reply

Your email address will not be published.