Posted by de bun simt | Evenimente

Da, am facut-o si pe asta. Am mers la primul nostru targ de nunti, in perioada 17-19 martie, in incinta restaurantului Havana Ballroom & Events, Galati.

Vreti sa stiti cum a fost? Magnific! Cel putin pentru noi.

Locatia a fost excelent aleasa, in ton cu scopul evenimentului, acela de a atrage clientii direct interesati de ziua cea mare, si anume nunta lor. Din ce povesteau cei cu experienta in ale targurilor de nunti, a fost o mare usurare ca editia aceasta, a 4-a de altfel, nu s-a mai organizat in mall. S-au evitat, astfel, clientii ”gura casca”, acestia fiind si cei care ar fi consumat mare parte din resursele si energia expozantilor.

Stand-ul nostru, Evenimente de Bun Simt, a scos in evidenta patru servicii, care merg foarte bine mana in mana la orice tip de eveniment: sonorizare, DJ, lumini si cabina foto Joben.

Pozitionarea a fost una buna, reusind inca de la intrare sa intampinam lumea cu muzica de cea mai buna calitate si cu o jovialitate, care din cate am observat, a fost molipsitoare. Fetele de la Extrem FlorEvents pot confirma asta. Dar nu numai ele.

Feedback-ul primit a fost unul pozitiv, lumea a apreciat ca exista in piata ceva diferit, plin de energie si vibratie. Asta s-a datorat in primul rand echipei pe care am format-o si care este in completare. Oameni tineri, deschisi la minte, cu viziune si bineinteles cu bun simt. Pe aceasta cale tinem sa le multumim lui Adrian, lui Ilie si Laurei care ne-au ajutat atat cu caratul boxelor si schelelor cat si pe partea de comunicare cu oamenii care ne-au vizitat.

O mentiune speciala este la adresa lui Claudiu Buduruta care a fost de real ajutor pe partea de imagine. Multumim!

Nu uitam de prietenii si rudele care ne-au vizitat si ne-au dat un plus de energie si ii scuzam pe cei care n-au putut ajunge din diverse motive dar care ne-au sustinut din alte parti.

Ce putem spune despre clientii intalniti? Avem pareri impartite dar care ne dau sperante. Am intalnit oameni care au vibrat cu noi, au inteles imediat ce oferim si ne-am pliat unii cu altii. Dar am intalnit si oameni reticenti, oameni care nu stiau de conceptul Joben, de exemplu, si a trebuit sa le demonstram efectiv ce inseamna. Ei ne-au provocat cel mai mult si de fapt pentru ei am fost noi prezenti acolo. Serviciile noastre, ca sa fie apreciate, trebuie expuse. Nimeni nu da bani pe ceva ce nu vede/aude. Iar noi suntem foarte incantati ca am avut ocazia sa ne prezentam in acest fel brand-ul. Vrem ca lumea sa stie cine suntem si ce oferim. Iata o parte cu cei mai amuzanti clienti!

In ceea ce priveste restul expozantilor, am intalnit oameni minunati si am reintalnit oameni cu care am mai colaborat de-a lungul timpului.

O impresie foarte buna mi-au facut fetele de la Extrem FlorEvents, care au avut stand-ul exact in fata noastra. A fost o incantare pentru ochi si nu exagerez cu nimic. Fotografiile de mai jos vorbesc de la sine.

O alta surpriza placuta a fost faptul ca am reluat legatura cu vechi prieteni precum: Cristina David, proprietara Salonului Cochet, Ciprian Boscu si Balea Florin, ambii DJ-ei cu experienta, dar si cu Simona Andrei, un fotograf pe care il apreciem.

cochet

Nivelul de glicemie ni l-am ridicat in prima seara la stand-ul celor de la Un deliciu inspirat de Razvan Oana si in ultima seara de la Restaurant Dana.

 

Nu puteam sa trecem pe langa stand-ul celor de la Vinuri de Macin fara sa degustam ceva bun, asa ca ne-am imprietenit foarte repede cu lumea de acolo.

vinuri de macin

O alta amintire frumoasa este simpatica fetita care impartea fly-erele pentru Cofetaria Blanche si cu care am facut foarte multe fotografii. Un copil frumos si lipicios pe care l-am indragit din prima, lucru neobisnuit pentru mine.

Fetele de la Norabella ne-au tinut hangul, cum s-ar zice, dand dovada de entuziasm si jovialitate pe tot parcursul targului.

Ne-a mai vizitat stand-ul si Mihaela Alexandru de la Diva Academy – art & beauty si ne-a lasat niste poze foarte dragute.

Nu uitam de cei de la Pasha Menswear, care i-au asigurat lui Liviu costumul pentru prezentarea evenimentului de duminica seara.

IMG_2841

Ei sunt expozantii cu care am interactionat si suntem recunoscatori pentru timpul de calitate petrecut in compania lor.

Organizarea evenimentului a fost excelenta, Oana Iancu, dand dovada de profesionalism si atentie fata de toti participantii. Addcity Events, multumim si la cat mai multe evenimente de bun simt organizate!

In incheiere, va spunem ca, scopul nostru este de a face din orice eveniment, fie ca e nunta, fie ca e ceai dansant, o amintire de neuitat, pentru ca noi chiar punem pret pe valoarea serviciilor oferite. Unde bun simt nu e, nimic nu e!

Cu drag, Carmen.

IMG_2653

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.