Posted by de bun simt | Evenimente

“Suntem ceea ce ne amintim”, zicea Nichita Stanescu.

Plecand de la nevoia fiecaruia de a-si crea amintiri frumoase pe parcursul vietii, putem spune ca, atunci cand se apropie un eveniment important in viata noastra, organizarea evenimentului mai ca devine un scop vital.

Cine nu isi doreste ca nunta, botezul sau majoratul lui sa devina amintiri bune de povestit peste ani si ani?

Cu acest gand in minte, echipa Evenimente de Bun Simt si-a luat angajamentul de a creea amintiri de neuitat tuturor clientilor care apeleaza la serviciile lor.

EVDBS inseamna o echipa tanara, entuziasta, formata din oameni care au in comun bunul gust, avand ca viziune realizarea unui eveniment de bun simt pentru toti clientii lor.

Serviciile oferite sunt exact cele care vor diferentia o petrecere obisnuita de una de neuitat.

Muzica da tonul

Pentru orice moment special din viata voastra, am pregatit un repertoriu muzical foarte diversificat, incepand cu muzica anilor ‘70 pana la ultimele hituri din prezent. Astfel, vor fi multumiti pana si cei mai pretentiosi invitati.

Evenimentul tau e pe maini bune alaturi de DJ-i cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Calitatea si distractia sunt ingredientele de baza pentru o petrecere de pomina.

Amintiri de neuitat marca Joben Cabina Foto

Distractie, fotografii instant, distractie! Aceasta este, pe scurt, descrierea celui mai in voga serviciu fotografic al momentului.

Cabina foto Joben e un “must have” pentru a-ti asigura o portie buna de ras la petrecerea ta. Si pleci cu dovada vie, fotografia.
Un concept de o eleganta deosebita, Joben Photo Booth foloseste cele mai moderne si performante echipamente, toate pentru un rezultat perfect.
Alege din multitudinea de accesorii puse la dispozitie si pozeaza-te cum vrei, cu cine vrei, cat vrei!

Rezervi Joben si esti in trend!

Lumini, fum greu, rent a barman

Aceste servicii vin sa completeze ingredientele perfecte pentru reusita evenimentului tau. Luminile sunt de nelipsit la o petrecere, fumul greu va transfrorma ringul de dans intr-o scena de poveste, iar barmanul va avea grija ca licorile bahice sa aiba cel mai bun gust.

Prezentator evenimente

prezentator

Pentru evenimente corporate, spectacole, concursuri sau orice eveniment care presupune o prezentare in fata unui public, mergeti la sigur cu Liviu Stoica – Mc & prezentator cu o experienta de peste 10 ani in public speaking si prezentari evenimente.

Sonorizari diverse

Avand experienta in sonorizarea concursurilor, evenimentelor de showroom, lansarilor de produs, car show-uri etc., EVDBS va pune la dispozitie si serviciul de inchiriere sistem audio complet, boxe, mixere, microfoane sau console de mixat.

Inchiriaza solista!

solista

Completam evenimentul dumneavoastra cu voci deosebite. Colegele noastre va pot oferi momente LIVE cu piese indragite si in voga.
Repertoriul este vast, fie autohton, fie international si garantat va starni la dans pana si pe cel mai pretentios invitat. Punem suflet si transmitem o vibratie pozitiva tuturor.
Colegele noastre abia asteapta sa va incante!

Daca te-am convins ca noi suntem alegerea ideala pentru evenimentul tau, Contacteaza-ne sau intreaba-ne “Cat costa“. Suntem aici pentru reusita evenimentului tau!

Bunul simt e din nou la moda!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.