Posted by de bun simt | Evenimente

Joben la Danube ROCK Festival pregateste surprize si amintiri alaturi de toti cei dragi tie!

Cu ocazia celei de-a cincea editii a indragitului festival Rock la Dunare, Joben spune prezent pentru prima data pe stadionul Dunarea,¬†unde promite sa faca un “meci” de zile mari alaturi de voi, suporteri infocati ai rock-ului si ai momentelor memorabile.

In plina strada, sali de joaca, restaurante, mall-uri, foisoare sau parcuri, cabina noastra a fost prezenta in multe locatii. Daca ai nimerit la unul dintre evenimentele la care am fost prezenti, atunci cu siguranta ne ai pe frigider…sau prin sertare :). Prin poza de la cabina foto.

Ne vom vedea si acum, la Danube ROCK Festival, care vine dupa un alt eveniment notabil al orasului nostru la care am participat, Semimaraton Galati 2018. Acesta nu este la mare distanta de premiera unui alt eveniment care promite mult, Maraton Foltesti Story, care va avea loc pe 1 septembrie 2018, unde mergem pregatiti de o experienta aparte.

Oriunde e Joben, distractia e garantata. Vom scrie cronica celor mai frumoase momente alaturi de prieteni noi sau vechi, cu sute de fotografii cat mii de cuvinte. Vom profita de voi (la figurat :)) si va vom aduce cele mai misto zambete, pe care nu le veti uita niciodata.

Punem amintirile pe hartie si iti oferim cele mai tari vederi de trimis bunicilor si de postat direct pe conturile voastre de Social Media, unde e liber la tag-uit prieteni si strans comentarii. Vino cu parintii, prietenii, catelul, pisica, cu ce vrei tu si imortalizeaza momentele speciale din viata ta! Si nu uita:

Ne gasesti la cortul Evenimente de Bun Simt si ne recunosti dupa…va dati voi seama, dar pentru siguranta atasez poze de identificare:)

Ne vedem la…stadion!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.