Posted by de bun simt | Evenimente

Salutare, Ratiune!

Pe 26 septembrie, colegul nostru Liviu Stoica a fost invitat la Braila sa prezinte Semimaratonul Braila 2021.

Aflat la cea de-a doua editie , Seminaratonul de la Braila s-a bucurat de o participare impresionanta pentru un eveniment relativ tanar. Prima editie a fost in 2019 si Liviu a prezentat si atunci evenimentul, avand experienta si istoricul cu Semimaratonul de la Galati, cu care a fost de la inceput in echipa.

Comunitatea de alergatori din Galati a sustinut miscarea si s-au mobilizat si au luat startul la Semimaraton si la celelalte curse organizate. Cursele pregatite de organizatori au fost: Semimaraton 21 km, Cross Cursa Apan 11km, Cursa Yazaki 4 km si cursele pentru copii de 600m si 1000m in functie de categoria de varsta. Vremea a fost numai buna de alergat si voia buna s-a putut citi pe fetele participantilor. Organizatorii au promis ca vor remedia micile imperfectiuni aparute de-a lungul zilei, erori scuzabile pentru ca este un proiect aflat inca la inceput si mai sunt multe de asezat pana cand totul va merge de la sine.

Va lasam in continuare sa urmariti aftermovie-ul filmat de colegul nostru Mihai. Nu uitati sa va abonati la canal pentru mai multe evenimente si aventuri de bun simt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.