Posted by de bun simt | Evenimente, nunta galati

Salutare Ratiune!

Echipa Evenimente de bun simt a fost contractata pentru nunta Cristinei si a lui Manuel la Complex Stejarul, Garboavele, judetul Galati.

Aceasta nunta a fost una aparte din mai multe aspecte care ne-au placut si ne-am dedicat 100%. A fost o nunta de zi in aer liber: starea civila a fost facuta la locatie intr-un cadru foarte pitoresc, cei de la Stejarul amenajand zona dintre copaci exemplar. A fost un deliciu si pentru fotografi deoarece decorul i-a ajutat foarte mult. A fost o nunta internationala. Cristina este romanca, Manuel este din Mexic si amandoi locuiesc la Berlin. Parintii lui au fost permanent in livestream cu noi pe intregul eveniment, ei neputand calatori din Mexic catre Romania din cauza restrictiilor impuse de pandemia Covid. A fost o nunta restransa cu oameni care au venit sa se relaxeze si sa sarbatoareasca din plin pe cei doi miri.

Noi ne-am prezentat cu sonorizarea pentru nunta, dj-ul pentru nunta si cabina foto Joben Galati pentru a imortaliza cele mai nastrusnice idei de deghizare. Desi a fost o nunta de zi, pentru ca a fost atat de placuta atmosfera, am ramas mult dupa programul stabilit. Daca clientii nostri sunt multumiti si se distreaza, noi continuam fara probleme programul; practic fiind o buna reclama si pentru noi.

Colegul nostru Liviu Stoica a filmat cateva cadre de la aceasta nunta si a realizat urmatorul after movie, pe care va invitam sa il urmariti. Daca v-a placut, nu ezitati sa ne contactati (0744 55 87 84 sau info@evenimentedebunsimt.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published.